Waarom gevel impregneren

Natte muren, optrekkend vocht, witte uitslag door zouten, vorstschade, algen- en mosvorming … wij lossen het op door de gevel professioneel te impregneren. Zure regen, water , vorst en het klimaat zijn de belangrijkste factoren die schade aan je gevel veroorzaken. Onbeschermd is je gevel als een spons.

Door de gevel te impregneren, vormt er zich een waterafstotende barrière, waardoor de gevel geen water meer kan opnemen. Dit heeft ook invloed op uw isolatie en scheelt op verwarmingskosten. Als uw gevel is geïmpregneerd, heeft vuil ook minder de kans om te hechten. Mocht de gevel toch vuil worden, is het eenvoudig te reinigen.

10 jaar garantie op vochtwering

Let wel op, het heeft alleen zin om uw gevel te impregneren als die in goede staat verkeerd. Jack! Gevelwerken zal dan ook controleren of uw voegwerk nog in orde is. Indien nodig zullen we beschadigde voegen vervangen of herstellen. De gevel moet altijd gereinigd zijn alvorens hydrofuge aan te brengen. Door het reinigen gaan de poriën van de steen open staan, dit zorgt ervoor de impregnatie zich ideaal kan hechten op de gevel. Zo kunnen we we de volledige 10 jaar garantie geven.

Voordelen van impregneren & vochtwering

Er vormt zich een zelfreinigend oppervlak
Draagt bij tot een mooiere uitstraling
Vertraagt het verouderingsproces
Vermindert de groei van mos en algen
Beschermt tegen vochtdoorslag en vorstschade